fredag 22 maj 2020

det rullar på

Man får tänka lite utanför skokartongen, ibland. Igår hade jag en flera timmar lång fika, med trivsamt samtal, tillsammans med en god vän uppirfån Småland. Vi körde halva vägen var och landade på en lummig rastplats i höjd med Sölvesborg. Där dukade vi trevligt och njöt av vårsolen.

Jag pratade med min halvbror igår kväll. Han håller på och ställer in en ny medicin och måste också vara lite försiktig med att inte bli smittad av viruset, så något besök här i Ystad kan det nog inte bli i sommar,för hans del. Men han tyckte jag kunde köra till Borås i stället.Och det kan jag ju. Om Anders Tegnell okejar det...

Klämdag idag. Jag ska arbeta med att läsa och bedöma 31 inlämningar i religionskunskap, på temat "Etik & moral". När jag gjort det kan jag med väldigt gott samvete fortsätta njuta av långhelgen. Jag tror jag kör ut till Börringe ikväll. De lockar med sushi och Downton Abbey - The Motion Picture. Jatack! Imorgon eftermiddag ska jag träffa Linus & Nathalie utomhus. Beroende på väder ska vi ta oss en långpromenad, antingen vid havet (kanske Falsterbo?) eller i Bokskogen. Så det är inte det minsta synd om mig.

Jag stickar, läser och/eller lyssnar på ljudböcker, lyssnar på poddar, ser lite på teve, lyssnar på en del musik och är ofta ute och njuter av naturens gratiserbjudanden, tillsammans med hunden. Men jag har fortfarande inte fått fram symaskinen... På söndag tänkte jag göra en lite grundligare städning. Kom inte och säg att jag inte vet hur man roar sig.



Inga kommentarer: