söndag 19 juni 2016

kärlekshelg

Glad skit!
Student i torsdags och avslutning för ettor och tvåor i fredags. Sedan direkt ner till Bunkeflostrand och hänga med älskade Sigrun medan modern och fadern var på fest i Köpenhamn. Hon var helt otröstlig i säkert en kvart och sedan var det idel solsken igen. Hela kvällen. Lördag förmiddag presentade Matilda mig med hela 90 minuters underbar fotvård och massage på en liten "salong" (?) i grannskapet. Fantastiskt skönt för mina något misshandlade löparfötter! Sedan gjorde de mig sällskap till IKEA och jag kom mig änteligen för att köpa mig ett par jutemattor och lite annat småkrafs så att jag kan göra slag i saken och få lite annan känsla i mitt vardagsrum. Jag körde hem Matilda och Sigrun och fortsatte sedan hemåt. Jag hade väl inte hunnit längre än till Kristianstad när telefonen ringde och Matilda undrade om de fick komma upp och hälsa på eftersom Mike var sugen på att hämta hem Ducatin, nu när han har drag på bilen. Haha! Skiter björnarna i skogen? Klart jag ville! Så jag hann hem, sanera det värsta och till och med pyssla till det lite i vardagsrummet innan de landade. Knäckepizza, popcorn och film (Equilibrium) när Sigrun somnat och hela förmiddagen idag en enda lång lekstund med den lilla älsklingen. SÅ mycket kärlek! Det händer att jag önskar mig en annan sorts kärlek också, men den jag känner när jag hänger med Sigrun, och min övriga familj, väger upp en hel del. För det mesta...

Lite mer harmoni..?


När Ducatin var lastad och lilla familjen rullade tillbaka mot Skåne körde jag ut till vännen Erica, långt ute i skogen, och i utbyte mot trehundra riksdaler och en påse kanelbullar blev ett nätt soffbord, av teak, som stått i hennes uthus, mitt! Efter trevlig fika med lite gott snack körde jag hem, skurade bordet, lät det soltorka och oljade in det med teakolja. Nu står det på hedersplats!

Jag har till och med hunnit sola ett par timmar! Säsongspremiär för solsängen. Himla skönt. Det är hopp om livet, alltså.

Och snartsnartsnart är det... SEMESTER!


Krypa i gräs är härligt!

2 kommentarer: