måndag 12 juni 2017

och ändå...

Det finns inget dåligt väder osv.
... blev det ännu en rolig och bra festival. Jag såg många bra band och jag träffade sköna, roliga och varma människor. Jag vacklar lite i min föresats att detta verkligen var min sista SRF. Men åka dit en hel vecka och köpa tredagarsband blir det inte. Dock kan jag tänka mig en, eller två, dagar - och då mest för att träffa dessa härliga vänner som så förutsättningslöst umgås, inkluderar, röjer och kramas... Och jag, och Netti, har andra planer. It's not the end.

Stekhett!
Nu. Sista arbetsveckan, med elever. Idag och i morgon kör vi muntliga delen av nationella proven, med alla elever som läst ENG06. De sista betygssamtalen. Tungt möte med BUP. Överlämningar av mentorselever till ett par kollegor som ska ta hand om dem nästa år. APT. Studentförberedelser. Student och farväl till både treor och mina mentorselever. Vattenfast mascara. Börja plocka hem alla mina egna grejer från arbetsrummet. Antagligen också den där känslan av ett oåterkalleligt beslut - och den förväntan och sorg som kommer med det.

Kanske är det på grund av jobbuppbrottet jag inte riktigt klarar att tänka mig att avbryta SRF-livet.

Det har regnat rejält nu på morgonen. Bra. Men jag hoppas vi får sol på torsdag, när treorna springer ut.

Åkej utbud!

2 kommentarer:

Terttu Brunzell sa...

JA, alla avslut är ju jobbiga, på olika sätt. Men jag får önska dig gott slut och god ny början (hoppas det inte lät dramatiskt.. :-))
Så synd att du flyttar! Dig hade jag velat lära känna bättre. Men så blir det när man bara tänker inte gör nåt.

Allt gott!

Terttu

magda sa...

Ja, vi har ju setts och fikat någon gång, men det är så lätt att tänka att "man ska..." och så går tiden. Men jag lär väl dyka upp här ibland - och skulle du ha vägarna åt mitt håll är du SÅ välkommen att hälsa på! <3