torsdag 31 december 2020

bokslut

Dags att summera 2020. Det blev inget St. Petersburg över påsk. Inget Shetland i september. Väldigt mycket distansundervisning. Distanserad student. Inga stora vän- eller familjesammandragningar vid midsommar och jul. Jag har träffat mina föräldrar en gång i år. Den Stora Tröttheten. 

Men desto mer friluftsliv. Vandringar själv, och tillsammans, längs kusten och i dala- och härjedalsfjällen. Camping med Netti och hundar i husvagnen och helt själv i mitt nya tält, vid hav och sjö. Mycket mys med de små människorna. Operationen i januari som eliminerade dygnetruntsmärtorna och gav tillbaka rörligheten (knäet väntar jag fortfarande med). Mycket stickning. Många böcker lästa. En del musik lyssnad på. Några mindre, sociala sammankomster ändå. En som sticker ut är den fina heldagen ute på Grimsholmen, med kusin Annette, i början av semestern. En annan är besöket hos Magnus och Eva uppe på Hornberget, på väg hem från Grövelsjön, med skönt prat kring en eld ute i natten - och hjortonplockning ute på de stora myrarna.

Vad blir det av 2021, då? Det börjar som 2020 slutar; fysisk distansering både privat och i arbetet. Sedan får vi väl se.

Gott nytt 2021!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snart blir det bättre! God fortsättning!

Anonym sa...

Man kan ju hoppas... ;)

/Magda :)