onsdag 13 januari 2021

yoga för stela män

Skitväder, Sandhammaren,
förra söndagen

Medborgarskolan skickar reklam till mig. Yoga för stela män. Ja, det kanske vore något? Gratis prova-på. Gymmet blir inget av, som det nu är. Vi har ett på jobbet som inte ärså välbesökt men väldigt litet och därmed känns det för mycket om vi så bara är två där. Å andra sidan finns naturen och där finns det nästan hur mycket plats som helst och är det skitväder är det ju bara att klä mig ordentligt. Lille hunden är alltid pigg på äventyr och gillar även... hundväder.

Norr om Kåseberga, i lördags


I lördags vandrade vi i backarna runt Kåseberga och Ales stenar, Jenny, Kristofer och jag. Milt väder, lite sol borta vid horisonten och ingen vind. Medhavt kaffe och mackor satt fint nere i hamnen, mot slutet av rundan. Sådant mår jag bra av. Jag har bestämt mig för att göra det minst en gång varje helg - oavsett väderlek. Självmedicinering.


It's Begun To Rain - Mahogany Rush


Vore det till uthyrning hade jag slagit till.
Direkt!

3 kommentarer:

ming wan lee sa...

dagliga promenader ftw. vet inte hur jag hade klarat mig utan. <3

Anonym sa...

Sant! Hunden tvingar ju ut mig, även långa arbetsdagar. Helgerna blir mina verkliga andningshål!

/Magda :)

REMY.CREDIT sa...

BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
(remy.credit111@gmail.com)
behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com Vi har ett lån till dig