torsdag 24 september 2015

[non-]sleeping beauty

Torsdag. Det går an. Det hade varit så mycket skönare att ligga kvar i sängvärmen och lyssna på regnet där utanför, och jag önskar att jag hade ett jobb där det ibland skulle få gå an att komma in lite senare...

Jag har betat av ännu lite mer av det jag föresatt mig här hemma och i kväll ska jag bara baka matbröd och snitsa ihop en het soppa och sedan kan det få bli helg, ungefär. Helgen blir besök av båda mina syrror och dessutom nydanskarna, med Sigrun i spetsen. Det blir nog inte så mycket sömn för min del eftersom Sigge Siggelito (hennes gangstaalias) inte låter sina föräldrar sova. Alls. Varken på natten eller dagen. Så jag har lovat att om hon bara är fullmatad ska jag hänga extra mycket med henne så de får slagga ordentligt. Det gör jag så gärna, både för att osjälviskt avlasta parenteserna och för att supersjälviskt få rå om lilla kärleksungen!

Bidar min tid och funderar fortfarande mycket på Möjligheter. (Klart bättre än tänka på ensamhet och självhet.) Möjligheter, Sigrun och skålen med utsökta, söta plommon som rara grannen B kom över med igår kväll. Och kaffe, då.

Dina blåa, blåa ögon...

5 kommentarer:

ming wan lee sa...

jag gillar den förhoppningsfulla undertonen här :) Bra, skönt!

magda sa...

Mjo... kanske finns den där..? :)

ANNA sa...

Men men.... hon är ju lik dej *smiles* ögonen å något i minen/ansiktsuttrycket. Niiiice!

magda sa...

Tycker du, Anna? WOW... det har ingen sagt förut och... jag kan inte se det själv. Men... nu ska jag spana lite extra! ;)

ANNA sa...

Jag tycker hon är vääääldigt lik dej.