fredag 25 december 2015

christmas day

Klockan är halvnio och huset är fortfarande tyst. Inte ens tomten är vaken. Blå himmel börjar anas mellan flygande moln och idag blir det tid till lite utevistelse, hoppas jag. I onsdags blev det både löpning och lite snyggymmande, tillsammans med Linus, men går var det inte ens att tänka på med all logistik och allt pyssel inför julmiddagen. Det mesta var ju förberett i god tid men timmen innan vi alla satte oss till bords kände till och med jag av något som kanske var lite julstress?

Maten var god, Sigrun glad och söt (det är hon ju alltid!) och julklappsspelet kul. Sedan blev det mestadels soffhäng och småprat och kaffe och sötsaker (ja, jag mår fortfarande lite illa - trots att jag verkligen var ganska återhållsam) och sist i sena kvällen, när liten Sigge somnat för natten, såg vi Star Wars V. IV såg vi i onsdags och det finns skäl att tro att vi ska se VI ikväll.

Jag sover på soffan och den är väldigt skön. En och annan katt ifrågasätter varför deras sovplats plötsligt är upptagen men... jag är enväldig. Åtminstone låter de mig tro att jag är det.2 kommentarer:

Cuby sa...

En liten ljuvlig tomte!

magda sa...

Jaaa! Den sötaste!