söndag 11 mars 2018

hur eller hur

"Sol" i ögonen
Helgen har ändå varit fin. Vädret har ju varit skit men det har varit desto roligare i kollektivet. M&M har tagit för vana, upptagna som både de och alla deras vänner är, att bjuda hem folk på frukost när det alltid körde ihop sig med middagar och folk inte kunde - eller de själva. Så igår var vi tio runt frukostbordet och idag sju. Det är en bra grej som jag ska anamma själv.

"Sol". Typ.
Igår var också IKEA. Det är marginellt roligt men eftersom jag själv inte skulle handla något så var det ändå ganska kul att bara gå runt och kolla på allt möjligt med Sigrun, medan M&M satt ett par timmar med en köksplanerare. Idag har vi packat ihop alla deras köksgrejer och avvecklat kyl och skafferi så några veckor framöver blir det mitt kök som kommer att användas istället. Vi kände väl inte direkt för att ställa oss vid grytorna dock, så det fick bli hämtpizza till middag. Men i morgon blir det ärtsoppa (den puttrar på spisen och sprider en ljuvlig doft av timjan i huset) och ugnspannkaka (för de som gillar sådant) och sedan är väl ruljangsen igång.

Vi bygger ett hus till Spiderman.
Arbete i morgon, igen. Förstås. Två veckor och sedan påskledigt. Första halvan av ledigheten ska jag vara i London, på egen hand, och andra halvan får vi värmlandsdelen av familjen på besök. Det ser jag fram emot.


Inga kommentarer: