tisdag 5 april 2016

och sen bara...

...gör jag det!

Nytt PB. Nu är målet nära!

På en tisdag. Och trots att det är 22,5 plusgrader när jag sticker ut, efter jobbet, vid halv sex. För övrigt: vad är det för sjuk temperatur? Den femte april? I Småland? Och jag... jag bara flyger fram. hejar på flanörer och promenörer. Noterar vitsipporna i dikeskanterna och glömmer ljudboken i mina lurar och låter benen bara trumma på. Andas i takt. Djupt nere i magen. Trycker på uppför backarna och slappnar av utför. Allt stämmer - även om jag måste göra två superkorta stopp för att halvt kräkas ut äckliga flygfän...

Hur eller hur. Löpningen... den är verkligen som ett magiskt piller! En kick för själen och en tripp för kroppen! Söndagens obalans är ett luddigt minne blott.


2 kommentarer:

ming wan lee sa...

shitpommesfrites! grattis :) och vilken temperatur! här hade vi kanske 12° men så är det på västkusten. En kan inte få allt ;)

magda sa...

Tack! :D

Värmen kändes helt overklig. Gick hem från jobbet utan jacka... sprang i t-shirt och det hade varit bättre med linne! Nu blir det förhoppningsvis lite svalare igen... så våren inte bara exploderar!