torsdag 18 augusti 2016

det rullar på

Þingvellir. Fint ressällskap!

Lättsam och chosefri kickoff med kollegorna. Vi bodde i små stugor vid en vacker golfbana, ägnade oss åt provapågolf, kubb, speedwaykrocket, poängpromenad, powerwalking (jag och två till) och att bara sitta och samtala. God middag på kvällen. Långsam frukost på morgonen och sedan tillbaka till The Mothership. Jag har diskat undan en del tråk och kan nu fokusera helt på att få till bra uppstarter i mina kurser, dvs intresseväckande (förhoppningsvis...) lektioner. I eftermiddag föreläser James Nottingham för oss. Jag har lyssnat till honom tidigare (i vintras) och ser fram emot det här - inte minst eftersom jag vet at vi ska arbeta utifrån hans idéer under läsåren som kommer och jag kommer bli ganska involverad i det.

Träningen... I tisdags blev det en rejäl powerwalk och sedan slog Träningsvärken Allan till med full kraft. Inte som ett resultat av gåendet utan det är måndagens styrkepass på gymmet. Att jag aldrig lär mig? Jag körde ju för fullt och ungefär som innan jag tog några lata veckor. Igår, efter jobbet, körde jag bort till gymmet igen och tänkte att det nog är lika bra att krossa vidare, oavsett. Plus att jag ju fick några viktiga rehabövningar (knäet), vid sjukgymnastbesöket i tisdags morse, som jag ville komma igång med. Jag tror det var en bra idé. Jag har i alla fall inte ondare i kroppen idag - men just igår var en del moment rent sadistiskt smärtsamma. I eftermiddag ska jag cykla någon timme. Det får jag göra, sa sjukgymnasten. Men inte springa på tre veckor - till att börja med...

Ösregn ute. Bra. Det behövs. Och jag har något att skylla på så jag "slipper" klippa gräset i eftermiddag. Det känns som en ganska tidig start för tända-ljus-frukost men... det är mysigt!


Inga kommentarer: