tisdag 18 augusti 2015

sådärja

Från Elisabeth Olsson Wallins Ecce Homo.
(Bilden "lånad" på nätet.)
Uppstartstisdagen är överlevd! Jag har fått 25 supermysiga mentorselever. Rara, roliga och liksom.. söta! Allt funkade som det skulle och jag har startat upp tre nya kurser också. Och jag har, i ett sammanhang i religionskurserna där vi bl a tittade på några bilder från Elisabeth Ohlson Wallins Ecce homo, sagt ordet "läderbög". Till elevernas förskräckta förtjusning, eller om det var förtjusta förskräckelse. I ett sammanhang, som sagt.

Efter åtta och en halv timmar (där jag faktiskt inte hann gå och kissa på de första fyra och en halv) cyklade jag hem och sedan körde vi till gymmet, Matilda, Mike & jag. Skön urladdning och sedan hem, duscha, fixa snabb middagssallad på pasta och allehanda vegetabilier och så sjunka ner i fåtäljen och kolla ännu ett avsnitt av Mr. Robot. Mycket bra, och udda, serie! Eller som en recension säger: "... a suspenseful cyber-thriller with timely stories and an intriguing, provocative premise".

Nu känner jag mig snart redo för horisontalläge med kudde och täcke.


2 kommentarer:

Cuby sa...

25 mentorselever??? Det är... ganska många! Men är det någon som ska fixa det så är det du!

magda sa...

Jo. 24 nu (en elev insåg att hen hellre ville gå ett annat program)... lite skillnad mot de 8 jag släppte i våras. Men det får gå. Jobbigast blir det ju när det ska has utvecklingssamtal... Får nog be chefen om lite kompledigheter... ;)