torsdag 2 oktober 2014

oktober. obönhörligen oktober.

Jag vet inte riktigt vart september tog vägen. Kanske har jag haft så fullt upp av dagarna och nuet att jag inte riktigt hunnit med att fundera över det innan det plötsligt blev oktober och höst på riktigt. Nätterna är råa och kalla och till slut måste jag slå på värmen här i huset. Inte alla element. Inte än. Helgen ska bli ganska solig och varm och de stora fönstren fångar in solvärmen fint.


Veckan har varit full med arbete, träning och faktiskt också ett par himla trevliga sociala grejer; en lunch, med Terttu, som innehöll ett mycket gott samtal och så, igår kväll, middag hos Åsa, tillsammans med Erica. Pumpasoppa med ingefära och så pumpabröd till det. Så gott! Måste prova att göra själv!

En arbetsdag kvar och den är planerad och klar och jag kommer ha tid för lite trivsam fika med kollegorna, också. Fredagar. Jag gillar dem. Arbete, träning och lite proviantering står alltid på agendan. Hem och fixa med lite och sedan hålla helg. Fredagskvällen är smått helig med något gott att äta och dricka och kanske en bra film, eller lite läsning. Jag kan knyta ihop veckan och hinner tänka på den som kommer. En viss förväntan kring lediga dagar med egen tid och en del städpyssel här hemmavid. Bullbak ska det också få bli, tänker jag. En springtur. En stillsam promenad i höstfärger.

Och på söndag kväll blir det Familjeliv De Luxe. Säkert lite återblickar på sommaren som gick, också...2 kommentarer:

Terttu Brunzell sa...

Jaa, hösten har sina goda sidor. Låter som du har en fin helg att se fram emot!

magda sa...

Verkligen! Önskar dig detsamma, Terttu!