söndag 28 juni 2015

inte alltid som jag vill...

Mulet
Jag kan inte få det som jag vill ha det. Som idag (tekniskt sett: igår) när den tänkta milen bara blev 6,2 km för att jag trampade snett och fick ont i knät. Vänster knä, den här gången. Fan, också. Tror ändå det var bra att jag avslutade där.

Tur i oturen: att jag ändå inte ska springa igen förrän på fredag, eftersom jag ska prioritera gymmet och simning några dagar. Är ju med i en lite kul sommaraktivitet som träningscentret ordnar här... Ironman över tid, dvs springa 42,2 km, simma 3,9 km och cykla 180 km mellan 9/6 och 31/8. Löpningen är ju klar sedan ett tag och en del av cyklingen (resten tänkte jag ta itu med på Öland) så nu, i början av veckan, tänkte jag diska undan simningen.

Inte fick jag solat i tre timmar, heller. Det var ju mulet, om än kvavt, hela eftermiddagen. Solstolen kommer att rosta ihop och jag kommer att förbli en bleking... DÄM!

Altanhäng, pt II
Men jag fick ändå till ett trivsamt altanhäng, avrundat med lite shisha, frampå nattkröken. Ljuvligt att sitta ute i mörkret och prata om livet och universum och allting, till midnatt. Då är det ändå sommar! Och det är... vänskap!


2 kommentarer:

Cuby sa...

Du är helt galen med ditt tränande! Men inte bra med knät, hoppas det går över snabbt. Jag skulle också behöva liiiite sol innan jag åker till Afrika. Fint att komma ner där likblek om en vecka...

magda sa...

Ah, det är roligt och håller mig sysselsatt! ;) Mår så bra av det. Knäet känns helt OK idag, men jag tar inga risker. Tränar rodel idag, istället. Solstolsrodel. Om nu solen kan behaga bestämma sig.

Hoppas du hinner få lite grundfärg, annars får du satsa på SPF 50... :D