måndag 29 juni 2015

jag blir så trött...

Sällsynt gymselfie.
Bad hairday.
Motljus.
Whatever.
Nu är till och med jag ganska spak. Klev upp och var på gymmet strax efter öppningstid. Körde fullt pass, minus två tricepsövningar, i drygt 90 minuter och sedan snabb dusch och så simma 60 minuter (1800 m). Jag simmar inte så fort men är... envis. Som sagt.

Och jag som hade tänkte köra en massa skräp och krafs till Miljöstationen, i eftermiddag.

Nå. Känner jag mig själv kommer jag skjuta upp det tills imorgon. Både Miljöstationen och skrafset finns kvar. Jag har kaffe att dricka, musik att lyssna på och minst två böcker att läsa. Efter att nu ha smarrat i mig lunch och vikt tvätt, slängt i en ny tvätt i maskinen och börja skriva en lista på bra-att-ha-grejer att packa med till Öland tror jag att jag börjar med... musiken. Kompletterat med en kudde och en filt... mmm... zzz....

En grej till bara. Ibland vill folk trycka på mig sina musikfavoriter och jag fattar nada (eller berörs bara inte). Ibland får jag får himla bra musiktips. Och ibland får jag Himla Bra Musiktips. Exemplet nedan är av den sista kategorin. Kanske något av det mest intressanta, lockande, berörande, svenska jag hört, sedan jag upptäckte Abramis Brama för ganska länge sedan. Eller Dungen...

Tack!
Hundred Hours - Truls Mörck
(Spotifyinloggning krävs nog)
4 kommentarer:

Cuby sa...

Ja, Truls Mörck! Synd att han inte är kvar i Den Stora Vilan, nu när vi ska spela med dem...

magda sa...

Jag har ju, oundvikligen, lyssnat även på dem och även utan TM tänker jag att den spelningen kan bli precis hur bra som helst! Och självklart kommer ju ni att bidra till nivån på den.

ming wan lee sa...

åh ja. Truls... hans gärning och tankar påminner mig mycket om Bo Hansson, en annan favorit som valde avskildheten för att kunna vara trogen sig själv. Kreativiteten kan vara en svartsjuk jäkel :)

magda sa...

Jag har läst några artiklar om honom, bara. Men han verkar vara en lågmäld person. Det gillas. Graveyard har jag givetvis lyssnat en del på, men inte särskilt intresserat mig för de enskilda medlemmarna. Dumt av mig, så här i efterhand.

Fortsätter lyssna, på lite olika vis. Igår fick han följa med till gymmet. Jag kan rapportera att han funkar väldigt fint till tunga lyft. Också.