tisdag 9 juni 2015

vad är väl en bal... typ...

Lam bild, men så såg jag ut, Typ.
Igår var jag på studentbal. Min första, faktiskt. För jag pluggade ju in gymnasiet[s treåriga ekonomiska program på två år] på Komvux borta i nittiotalet. Inga festligheter för oss komvuxare då. Och när vi exade på lärarutbildningen så var det inte heller några högtidligheter och det kändes faktiskt jävligt b. Mina barn var dock lättade då, eftersom de närde en oro att mamma skulle åka på lastbilsflak och hojta... Heh.

SA3. Mina mentorselever. Kommer sakna er!
Men igår var jag på bal. Risajklade klänningen från förra sommarens sagobröllop som i sig själv faktiskt var en bal. På ett riktigt slott! Studentbalen gick av stapeln på vackra Stufvenäs, alla ungdomar var vackra och stiliga och lite högtidliga och middagen var god och talen roliga. När det var dags för dans och lite mer lössläppthet for vi lärare hemåt och lät studenterna ha sitt roliga för sig själva! Men TACK söta ni, för att vi blev bjudna.

Idag är en annan dag. Har servat kollegor på kanotutflykt med morronkaffe. Rättar, bedömer och betygssätter de sista tentorna i REL01. Strax dags att hämta upp lunch till kanotisterna och transportera ner till slutdestinationen i Fur. Sedan tillbaka till The Mothership en stund för avslutning med Komvux. Här blir det i alla fall en mysig och god fika. det är de väl värda! Efter jobbet: träning, innan jag kan lägga ännu en tisdag till handlingarna.

Jag har båda mina finarmband på mig idag.