torsdag 25 juni 2015

vykort från drömfabriken

Iris sanguinea växer i min trädgård.
Jag vaknade av sol i ögonen i morse. Hann ner i köket och fixa kaffe innan den gömde sig igen, bakom gråmolnen. Men då var jag ju redan uppe och sängen kändes inte så lockande, längre.

Jag njuter min ledighet. Fortsätter tänka på saker och ting. Sorterar i huvudet. Och hjärtat. Storstädar, typ.

Var på gymmet och körde ett fetingpass. Kände, och känner, mig glad, pigg och stark! Funderar bara på om jag ska vara tvungen att skippa ha min egen musik i öronen... den är helt enkelt för jävla bra. Sådär så att jag hela tiden, omedvetet, tar några danssteg eller nynnar med. Ger antagligen ett hyfsat debilt intryck - om nu någon bryr sig. En bra sak med mitt gym är att väldigt få bryr sig. Om sådana saker, alltså. Däremot råder en trivsam stämning där vi delar med oss av lite tips och så. Jag har väl inte så mycket att ge oldboysen - men det finns ju... younggirls. Haha...

Efter gymmet kunde jag hämta ut mina nya springskor (ära vare Buddha - eller kanske Sportamore/DB Schenker? - för snabb leverans)! Jag passade på att köpa ett par liter jordgubbar också. Den ena fick bli min lunch och den andra ska utgöra kvällens dessert! Middag får bli något med torskfilé, lök, purjo, nypotatis och vad mer som kan hittas i kylen.

Klippt gräset har jag också gjort! Men annars inte många knop idag. Är jag ledig så är jag! Ingen brådska med någonting, alls. Jag tvättar något litet. Läser en artikel. "Pratar" med Linus på messengern. Och med Annhelen. Skrattar gott. Funderar på det här med blåsten. Det har ju blåst precis hur länge som helst nu - och det brukar det nästan aldrig göra här. El Niño goes Emmaboda? Katterna går ut och in. Och ut. Och in. Ad infinitum. Och aldrig är de synkroniserade. Men de är rätt söta ändå.

Torsten

Sixten
Lilla Spöket Vilma

4 kommentarer:

Terttu Brunzell sa...

Fina kissar! Lilla Spöket kan konsten av kamouflage! :)

magda sa...

Hon övar flitigt! ;)

Cuby sa...

Du är redan inne i semesterlunket! Härligt! Jag har svårt att varva ned, men förhoppningsvis är jag lugn och fin om några dagar...

magda sa...

Det tog några dagar för mig också. Jobbade ju sista dagen förra onsdagen, men det var väl först i måndags som det liksom kickade in.

Njut för allt du är värd!