tisdag 28 februari 2017

på gång

Idag har jag skrivit två inlägg i min lärarblogg (jag hade lite väntetid inför ett sent möte). Inget omvälvande, men det känns bra att vara på banan igen. Jag har en del idéer om vad jag vill skriva om, som till exempel det förnämliga i att ha kandidater hos sig i verksamheten, vilken inspiration det utvidgade kollegiet är och dela en och annan idé om lektionsupplägg, utvecklande böcker, poddar och annat smått och gott. Verkligheten, alltså. Min verklighet, dårå.


Jag har också haft lektioner, varit på ett oväntat bra IKT-möte, haft ett spännande samtal med ett par kollegor och ett med en elev och och så skrider vårt bokprojekt framåt. Ta mig tusan om jag inte hann med ett elev-vårdnadshavarsamtal också, innan jag kunde traska hemåt.

Och så har jag ätit årets semla, eftersom det är fettisdagen. Det går inte att köpa vegansemlor här i Byn, så jag monterade ihop en själv på färdigbakad bulle, mandelmassa som jag blandade med smulat inkråm och lite sojagrädde och sedan vispade jag en generös klatt sojagrädde att toppa med. Det var gott, jag blev äckelmätt och känner nu att jag behöver ett år att bygga upp längtan efter reprisen.

All in all en hyfsad tisdag, alltså.


Inga kommentarer: