onsdag 30 juni 2010

väder

Meteorologerna sa att det skulle vara molnigt här idag. Lyckligtvis (ja, jag är glad för solen och värmen!) lyssnade inte solen på väderleksrapporten igår kväll utan lyser ändå.

Jag har just kommit till jobbet. Inga elever inne än och eftersom PPPPP så kan jag i lugn och ro blogga lite, för att sedan gå och sätta mig i caféet, ta en kaffe och läsa DN alltmedan mina adepter droppar in. De är duktiga och arbetar hårt och jag tycker de är smått fantastiska som gör detta medan kompisarna badar och leker mest hela dagarna.

Mona Sahlin är ruskigt impopulär (även hos mig) medan Maria Wetterstrand ligger fint till, snäppet efter Alfons Åbergs pappa. Fopolls-VM pågår för fullt (och ja... jag har råkat se delar av ett par matcher och skulle jag hejat på några hade det varit japanerna). Det är orkan i Mexikanska gulfen och Hultan ställer in (läs: lägger ner). Rättegången mot Göran Lindberg har inletts (och oavsett vad han slutligen döms skyldig till är han ett skenheligt vidro) och det är mycket stor brandfara i skog och mark (men jag kastar aldrig fimpar - jag röker ju inte ens). Jag vet allt det där. Jag hänger faktiskt med. Jag har till och med åsikter, synpunkter och fundringar kring det. Men just nu orkar jag bara inte kommentera det. Jag har fullt upp med att arbeta och sedan se till att njuta av fritiden och samvaron med Mannen. När jag får semester ska jag börja bry mig mer. Tror jag.

Nu blire kaffe och i eftermiddag kör jag hem till min käraste, via en viss garnaffär i Karlskrona (behöver ett par stickor). Om solen skiner även där hoppas jag på ett kvällsdopp i något som åtminstone liknar ett hav, även om det är skärgård och bräckvatten.


Emmaboda 30 juni, 2010

Inga kommentarer: