fredag 3 april 2015

jag sjunger ledighetens lov

Så. Påskpyntet klart!
Veckan har varit fullpetad. Förvisso trevligheter som, utöver själva jobbet som i sig självt varit hårt sedan sportlovet, goda samtal med mina barn och andra, planering för såväl vår- och sommar- som vinteraktiviteter (vissa saker måste planeras i god tid för att de verkligen ska bli av), träning, after work och annat pyssel. Men ändå. Jag är ganska slutkörd. Så jag hade planerat en härlig sjusovning, denna ledighets allra första morgon. Men icke. Jag vaknade vanlig tid, dvs vid sexdraget. Dock lyxade jag till det med att ligga och dra mig trekvart. Inte heller så dumt.

Johanna skickade ett läckert påskägg!
Nu har jag kaffat, satt en bröddeg och förgäves försökt hitta pulsbandet till min gamla Garmin. Det blir nog till att komplettera ändå. Men det får bli nästa lön. April blir lite småtajt eftersom jag passat på att tjacka upp mig på bra-att-ha-saker som ny löparjacka och lite annat lullull. Ska dessutom fixa mig halvmarabelöning numero två, nästa vecka. Lovade mig själv redan när jag hoppade på utmaningen i januari att om jag verkligen klarade det så skulle jag... Jag berättar mer vid annat tillfälle.

Strålande väder efter kall och månljus natt. En del säger sig bli påverkade av månens faser. OK. Fair enough. Själv är jag skeptisk. Sover som en sten för jämnan. Men jag vaknade till för att jag var törstig och hann registrera det nattliga ljuset innan jag somnade om. Vädret drar i mig och jag funderar på en springrunda om en stund. Tänkte se vad kroppen säger om att springa flera dagar i rad. Passar bra att testa nu över helgen eftersom gymmets öppettider ändå är ändrade på grund av röda dagar. Fast det får bli en kortare runda.

Ikväll: Emmaboda Power Meet: Parkgatan Edition. Dvs två vänner kommer över på "vuxentacos", lite rött och massa skönt prat, bara. Gott så.

Det här får bilda soundtrack till förmiddagens småpyssel:


2 kommentarer:

ming wan lee sa...

önskar dig en styrkepåsk! ägg lär vara bra för det mesta ;) kram

magda sa...

Haha! Ja, jag får väl äta ett par extra, då! Detsamma till dig! Kram!