tisdag 28 juli 2015

50 shades of grey

M, M & L
Jag vet. Billig rubrik.

Men... så har den senaste veckan sett ut, vädermässigt. Som vanligt vägrar jag gnälla över vädret, men visst hade det varit fint med lite sol och värme så vi kunde frukostera på altanen, utan raggsockar och jackor, till exempel. Jag får väl se det som positivt att jag inte precis slitit ut solstolen. Den lär hänga med någon säsong till...

De senaste dagarna har jag bara ägnat mig åt la famiglia. Matilda och Mike är ju tillbaka och nu ska de inte iväg på så många fler äventyr innan Det Största (inne på förlossningen i Kalmar). Linus var här över helgen också och det har varit roligt prat och filmkväll och god mat och promenader och också ett väldigt vilsamt sätt att umgås där vi kan sitta i samma rum men var och en ägnar sig åt sitt. Datorspel, läsning, vi samtalar om något, klappar på en katt och småpysslar med allt möjligt.
Jag köpte en bebisleksak...

Och så har jag - för första gången på tusen år? - varit i en barnvagnsaffär. Enbart som sällskap. Men det verkar vara en svår historia, att välja den ultimata modellen. De ser ju lite mer tekniska ut nuförtiden, jämfört med på mormors (min mormor, alltså) tid. Det här är mormors gamla dockvagn, från ca 1910, men den har en riktig förlaga efter vad mina efterforskningar givit vid handen.Jag har sprungit och även om iliopsoasmusklerna bråkat mindre har jag ändå, helt mirakulöst, fått tag på en naprapat som hade en tid för mig. Jag måste ta tag i detta innan det blir riktigt räligt, helt enkelt. Det kanske inte ens är iliopsoas? Men det lär jag ju få veta. Så om en stund kör jag ner till Karlskrona och får hjälp. Skönt!

I brist på hav är det fint med [bok]skog!
I övrigt taggar jag för lilla festivalen. Lyssnar in mig på en del av banden. Drar upp en stabil kaffestrategi. Funderar över lämpligt klädval (yr.no säger åkej väder, men inte mer) och var sovsäcken kan vara. Eller om jag ska ta med ett fluffsigt duntäcke?


2 kommentarer:

Cuby sa...

Festival! Det blir skoj! Jst nu är jag sliten, men på fredag är jag på hugget igen...

magda sa...

Ja, det ska bli hur skoj som helst! :)