onsdag 2 april 2014

än tvekar våren

Morronpigg Torsten smyger...
Just nu visar termometern -4.9 och gräsmattan ligger vit av frost. Det får bli tjock halsduk idag, Men inte vinterjackan! Ånej. Möjligen softshelljackan, såvida jag inte tar den kära sammetskavajen, som vanligt.Men himlen är blå och det är onsdag. Bra dag för planering av resten av veckans arbete och vidare tankar kring det jag funderade på igår. Jag tror att ett av nyckelorden kan vara... paradigmskifte.

Jag skriver väldigt mycket här i bloggen varje gång jag sätter mig ner, men finner mig sedan radera ut det mesta. Eller spara undan det. Det handlar om kreativitet, arbetsglädje och engagemang och borde egentligen vara så självklart. Men det är inte det för alla, uppenbarligen. Jag tror jag stannar här. För nu. Men det bubblar i blodet och i huvudet. Ibland kan även en snäll och lite halvmesig människa som jag få jävligt nog. Och då går en och annan säkring...

I might be down but I'm not out.

2 kommentarer:

ANNA sa...

Å så Iggy på det *smiles*

magda sa...

Exakt! Ibland (ganska ofta) väljer jag låt helt random... och upptäcker sedan hur BRA den passar in! Det här var en sådan gång! :)