torsdag 3 april 2014

throwback thursday

Jag har en strategi. Den verkar fungera. Jag fann lugnet igår. Arbetsron. Lyckades sopa in frustrationen och irritationen långt in under skrivbordet och hann vara hyfsat kreativ. Tänka långt framåt och skapa en struktur för det som återstår av läsåret. Klura ut intressant lektionsinnehåll. Planera för vårens utvecklingssamtal. Hinna prata av mig lite med en skön vän. Idag är en ny dag. Den ska bli bra, den också. Bättre!

Förberedelser för resan går framåt. Nu har jag fixat med biljetter och logistik för resan till och från Kastrup. I helgen som kommer ska jag köpa en stor resväska.

Jag fastnade i läsning om skolsystem i Asien igår kväll. Tid och rum försvann och det var ju ren och skär tur att jag dammsugit och torkat golv och gjort lite annat först, eftersom jag plötsligt upptäckte att det var bortom läggdags. 

(Här tänkte jag skriva lite om det där som gör mig irriterad och frustrerad, men jag avvaktar. Vill inte gå igång på det just nu. Kanske tar jag bladet från munnen i helgen...)  

Är det bara jag som fortfarande är jetlaggad efter sommartidens införande? Jag är helt enkelt tvungen att sova en halvtimme längre om morgnarna. Sedan är jag inte tröttare än vanligt så jag tror inte det har med någon slags ännu oupptäckt allmäntillstånd att göra.

Så kallad "throwback Thursday" är populärt, har jag förstått. Så jag kör väl det temat jag också, om än bara den här torsdagen då himlen är blå, den uppgående solen blänker i grannens fönster och termometern säger att det är -1.1 grader ute.


Jag, 6 år. Skutberget, Karlstad.


Inga kommentarer: