tisdag 31 januari 2012

skrivandet

(På skrivarträff...)

Kollegan Susanne är tillbaka från sin ledighet. Idag hann vi prata helt kort med varandra. Jobbgrejer, förstås, men också annat. Cina kör skrivarcafé i Åfors på söndag men jag kan inte vara med. Sussie ska nog dit.

Jag kom på hur mycket jag saknat våra träffar. Och hur mitt skrivande liksom kommit av sig, nu när jag inte har de där vänliga men bestämda knuffarna framåt. Jag hoppas vårens skrivarkurs kan funka att köra på någon annan veckodag än söndagar. Men alldeles oavsett detta måste jag skriva vidare. Det finns så mycket att berätta om. Jag bär på många parallella historier. Måste bara skaka av mig hänsynen och rädslan att blotta mig själv eller andra.

Efter jobbet fick jag annars en hel del uträttat, plötsligen. Johanna ringde och ville att jag skulle skicka över hennes papper med jobbreferenser och liknande och eftersom det blev lite bråttom bestämde jag mig för att ta bilen och då kunde jag ju lika gärna (eller till och med hellre) passa på och köra bort med papper, brännbart och tomglas till Återvinningen, ta med pantflaskor till affären och dessutom se till att tanka bilen inför resan till min älskling. När jag ändå var i affären såg jag också till att köpa lite förnödenheter. Av bara farten diskade jag upp, när jag kom hem, och fyllde på mer pellets samt plockade undan lite i största allmänhet. Tjohej! Typ.

Och så har jag pratat med Mats, förstås. Vi pratar planer. Skissar lite på helgen som kommer. Väver drömmar om sommaren. Long distance calls. Fina grejer.

Hos en fin Anna pågår utlottning av fina smycken. Var med, vetja!

Inga kommentarer: