torsdag 24 februari 2011

fyra nyanser av gråblått

Utanför mitt köksfönster går världen i en intressant blågrå skala just nu. Snöflingor faller sakta (ungefär som de gör här i bloggen) och det är naturligtvis kallt. - 8.9 grader just nu.

Jag vaknade tidigt. Kunde inte somna om. Jag antar att det beror på att detta är Dagen H. Dagen då jag får tillträde till mitt hus! Och jag har en hel del saker jag måste hinna med under dagen. Allt från träning till inköp av färg till snickerierna i köket. Dessemellan ska jag besöka banken två gånger (dels lite privatrådgivning, dels själva husöverlåtelsen) och träffa säljarna och mäklaren i Huset. Checka den kommunala loppisen igen efter ett lämpligt litet köksbord. Jag tror det gäller att hårdbevaka om jag ska ha en chans att hitta något trevligt renoveringsobjekt där. Annars har jag kollat IKEA och de har ett par alternativ som verkar helt okej. Jag ska kontakta några presumtiva pelletsbrännarinstallatörer också och begära in offerter. Så det är väl inte så konstigt att det var svårt att somna om. Lika bra att kliva upp och fixa mig en kanna kaffe, lyssna på lite nyheter och packa träningsväskan.


Emmaboda 24 februari, 2011

2 kommentarer:

ANNA sa...

Åhh vad härligt, vilken daaaag. *smiles*

Jag hoppas solen lyser lite på dej idag med, utifrån också för att du kommer att ha en inombordssol som värmer hela dagen, det är jag tämligen säker på.


*KRAM*

magda sa...

Tack, raraste du! *storkramen och största leendet*