måndag 28 februari 2011

mjukismåndag

Jäklars vad det var skönt att ha träningskläder på jobbet. Det ska jag ha fler gånger. Men nästa dresscodesatsning (ja, förutom den sedvanliga Fina Fredagen) blir nästa tisdag! ;-)

Jag älskar verkligen mina lov och ledigheter. Det här sportlovet innehöll en härlig mix av total avkoppling och en del hårt arbete. Men samtidigt är det så roligt att komma tillbaka till jobbet! Jag älskar ju det också!

Efter jobbet gick jag direkt till Huset för att möta upp en Henrik från Lessebo, och ett par gubbar till, som skulle hämta min på Blocket utsatta ackumulatortank. Medan jag väntade på dem kikade vännen och kollegan (och tillika nästan-grannen) Anna förbi, eftersom hon såg att det var upplyst när hon promenerade förbi. Besök är alltid trevligt, men någon fika blev det inte. Det tar vi en annan gång. Sedan kom gubbarna och det tog dem en timme, en massa svett och stånkanden tillika med en och annan svordom att baxa ut tanken från nischen vid pannan och sedan ut och upp på en släpkärra. Men Henrik såg glad ut, ändå. Tacka för det - han fick ju tanken!

Ingen träning idag (tack för det, Henrik-från-Lessebo) och rätt kass koll på kalorierna (vilket jag inte kan skylla på H-f-L...). Fy mig. Skärpning! I morgon har jag dock avsatt träningstid direkt efter jobbet (jag tar bilen så jag inte kommer på några dumma undanflykter) och ska börja använda matdagboken igen. Vågen stod på plusminusnoll och det får jag nog vara jääääkligt tacksam för... ;-)

Jag är trött och tänker sova mycket i natt och ladda upp inför kommande målar- och grejarkvällar. Tänker också lite extra på Linus som flyttar till sin bostadsrätt idag! Vuxenpoäng på det, minsann!

Förresten... jag tänker som vanligt på alla mina barn - och längtar.

Inga kommentarer: