onsdag 21 maj 2014

fantomsmärtor

Jag håller mig uppe på ren viljestyrka. Jag är så trött... eller, nej... har så ont att jag bara vill gråta, eller sova. Helst sova, då. För sex år sedan vurpade jag med min cykel. Fick en smäll av styret på kinden, bland annat. Under ett år vickade en tand när jag tryckte på kinden där styret tagit. Sedan sprack tanden och nu har jag en stifttand där. Men... jag har nog en spricka i själva benet också. Vid något enstaka tillfälle genom åren har jag haft lite ont där. Men inte som nu. Jag ser ut som om jag fått en hästbedövning hos tandläkaren. Jag önskar att jag hade det för det gör något så jävulskt ont och jag kan ju bara knarka Panodil. Inget antiinflammatoriskt alls. GAH! Jag är väldigt dålig på att ha värk. Jag vet.
Nu är det ändå tur att jag tjackade upp mig på de här, när jag var i Saudi:


Det är bara vanliga paracetamoltabletter, men... de har en liten insomningseffekt därtill. Så satans jeffla fiffigt!

Jag har ändå haft en bra dag som jag började med att hänga på låset till simhallen klockan sex och så simma lite drygt femtonhundra meter och unna mig en liten avkopplingsstund i bubbelpoolen efter det. Muntliga examinationer (nationella provet i engelska) och så avsluta arbetsdagen med ett möte där den som ville ha mötet inte dök upp. Jag vet vad Ulf Lundell tycker om detta, men... ett uteblivet möte är inte ett möte. Det är enbart respektlöst.

Å andra sidan hann jag gå och bli klippt och även om jag har ont i ansiktet så är det ju inget fel på mina ben så det fick bli en liten (väldigt liten) "löpträningsrunda" också. Jag skulle också kunna kalla det "intervallträning" men det är, om möjligt, ännu mer missvisande. Hur eller hur var det skönt ute i skogen och nu börjar liljekonvaljerna slå ut. Ensam fick jag vara också. Just idag kändes det extra skönt.

Alldeles strax ska jag faktiskt krypa i säng, Jag borde både diska, plocka undan och dammsuga men... det får jag ta imorgon. Katterna är förresten rätt slut som artister, de också. Jag antar att de har mycket att stå i när de är ute för nu ligger de bara och dräller i hörnen här och flyttar de på sig är det bara för att byta sovplats.

2 kommentarer:

ming wan lee sa...

Djefflar vad effektiv man var då! och så värken därtill. Du borde göra mer som katterna, mer och oftare! ;) krya på dig

magda sa...

Jag tror det var en bra sak att hålla igång lite... för så fort jag satt stilla (kollade nyheter på teve t ex) så satt jag ju bara där och kände hur ont det gjorde...

Men... jag ska ta lärdom av katterna. Eller... det gör jag ju hela vintrarna? ;)

KRAM till dig!