fredag 10 december 2010

fredelifredag

Igår somnade jag före nio (jag förutsätter att intresseklubben noterar detta). Följaktligen vaknade jag före sex. Men ändå. Det känns som att jag kan ta mig igenom även den här dagen. Fin Fredag. Men... den här veckan har jag haft kjol precis hela veckan och eftersom jag dessutom behövt vara middagspresentabel i direkt anslutning till jobbet har jag liksom varit lite småfin mest hela veckan. Så först tänkte jag klä ner mig och köra en vanlig casual Friday. Men efter morgonens dusch kom jag på att det får bli kjol idag också. Inget fancy, bara lite småfint. Svart och rött. Nylackade naglar, dock.

Kollegan Annhelen och jag har dock pratat om att det vore jääääkligt skönt att nångång göra som många av våra elever och komma i mysbrallor. Helst med riktigt gällivarehäng. Vi får väl se hur det kan låta sig göras.

Sällan har jag längtat efter helg som jag gör den här veckan. Ingen Nobelmiddag för mig ikväll. Jag ska hem efter jobbet och skotta fram min bil och köra omkring lite med den. Proviantera. Göra ärenden. Städa mitt hem. Pyssla. Och ägna mig åt seriös slacking. Och åt Mannen, dårå.


Emmaboda 10 december, 2010

Inga kommentarer: