måndag 6 december 2010

fullpetat

Det blir en fullpetad vecka, det här. Och inte bara den här veckan - hela tiden fram till jul går nu in i overdrive. Det är allt det vanliga plus utvecklingssamtal och extra handledningar och tenta och munta och inlämningar och så har vi projektgruppen från Polen här (måndag - torsdag) och därmed sammanhängande extra möten och ett par middagar samt morgondagens julbord, då. Det är tur att jag gillar mitt jobb! Men... det är inte utan att jag längtar väldigt mycket efter jullovet nu. Att få hasa omkring i raggsockar och smarra skinkmacka med Edvins senap till frukost. Ligga och läsa länge på morgnarna. Krama på min käraste. Träffa mina älskade barn, den övriga familjen och en och annan god vän därtill. Ligga i soffan och lyssna på kakelugnssprak och se gamla långfilmer. Ta en och annan vintrig promenad,

Med tanke på hur veckan kommer att arta sig borde jag verkligen inte ha legat och läst tills klockan var kvart i ett i natt... Men Jo Nesbø skriver så spännande att jag totalt fastnade i Harry Holes öden och äventyr. Jag lär fastna i kväll igen. Men sedan kan jag lägga honom åt sidan och fortsätta med Shantaram.

Nu är det dags att plocka ihop mina grejer och sedan ta ännu en mugg kanelkaffe, läsa lite nät-DN och kanske ta en bloggpromenad innan arbetsdagen tar över.


Emmaboda 6 december, 2010

Inga kommentarer: