onsdag 1 december 2010

kväll i Byn

Var hemma vid sextiden och hann bara få av mig ytterkläderna, sätta på en stillsam platta (Kristofer Åström & Hidden Truck) och tända några ljus så ringde det på dörren och Catharina kom och hälsade på mig. Jag lagade Cozy Christmas-te och så drack vi det, åt fullkornsskorpor med Västerbottenost och pratade. Mycket. Och länge. Saker reddes ut, händelser blev redogjorda för, känslor sattes ord på och åtminstone ett gemensamt beslut fattades. Härligt - både med resoluta beslut och med skön vänskap.

Jag har pratat med Mannen en stund också. En vecka då vi faktiskt inte har möjlighet att träffas alls. Så kan det ju vara ibland. Det får gå det också. Vi är unga. Vi hinner.

Äntligen har jag också tagit mig för att se SVT-satsningen PSL på festival - och givetvis det avsnitt där han besöker Sweden Rock Festival. Minsann om inte min rara vän Ola är med på ett hörn och förklarar storheten hos Amon Düül II. Få är mer lämpade än han att göra det. Och min öländske vän kommenterar Axls dagsform. Fler kända ansikten passerade. Det har ju varit några festivalår. Och det blir åtminstone ett till - spikade campingbokningen idag!

Dagen har varit fullpetad. Dags att dra mig tillbaka. Sängen, och Shantaram, kallar...

2 kommentarer:

Matilda sa...

Låter som en underbart mysig kväll! :) Alla tjatar om den där Shantaram - finns det någon möjlighet för att få låna den vid julens slut 25:e december för snarlig återlämning den 3:e januari?
Kram!!

magda sa...

Naturligtvis! Jag tar med den! Den är på 900 sidor, så du behöver nog låna den lite längre!
Kraaam! <3