lördag 18 december 2010

julinköp

Jag är smart. Jag köper julklappar till småkusinerna via nätet. Först har jag nogsamt tagit reda på vad de önskar sig i bokväg. Sedan beställer jag det. Och nu har jag börjat slå in dem i fint papper. Egentligen hade jag tänkt köpa småkillarna varsin vuvuzela - men jag hittade inga.

Men idag har vi också varit i stan och julshoppat, min käraste och jag. Han skulle köpa julklappar till sina barn och jag hade ett par andra ärenden (köpa garn på Ull o Lull, till exempel). Vi höll oss lugna och fina och lät oss inte ryckas med av stressen. På Stadium köpte vi julklappar till varandra, fast vi ju inte skulle... Jag köpte honom ett par pumabraller och så köpte han ett par adidasdito till mig. Alla nöjda och glada. Sedan bunkrade vi lite mat och dryck. Jag var fruktansvärt hungrig vid det laget och då gick det precis så illa som det brukar; jag köpte en påse smågodis. Jag har inte ätit upp allt, men mår förfärligt illa och då inte bara fysiskt. Just nu vill jag mest spy på mig själv, dock. Men efter jullovet ska jag ta tag i den delen av mitt liv igen - den har fått stå åt sidan för väldigt mycket arbete och annat.

I skrivande stund mojar Mannen med middag i köket. Jag eldar i kakelugnen och slår in hårda paket. Det känns som en något snedfördelad arbetsfördelning, men det funkar för oss.
Nu ska jag återgå till paketpysslandet!


Björkeryd 18 december, 2010

Inga kommentarer: