lördag 15 mars 2014

vadå vinter?

Jag vill inte veta. Jag vill bara att de tänker om.
Vintern skulle återkomma sas det. Och det gjorde den i natt. Fast... vinter och vinter. Den återkom i samma skepnad som den visat sig mest hela tiden, det vill säga med några plusgrader (4.3 om en ska vara petig), regn och blåst. Det är lördag och jag ska jobba så som tröst får jag ta bilen.

Just nu är Sixten billig igen. Han blir orolig när det blåser och dundrar ute så han har trampat runt i min säng utan att kunna komma till ro, sedan ettiden ungefär. Och så har han petat på mig. Duttat fint och snällt med tassen i mitt ansikte och jobbat hårt för att helst ligga mig, men det har varit varmt i sovrummet i natt (jag har inte dragit ner på värmen för jag trodde ju det skulle bli lite vinter på riktigt) och då vill en inte ha en stor katt uppepå duntäcket...

Nu: kaffe. Och... KÄRLEK:

2 kommentarer:

Terttu sa...

Haha, ja, samma sorts vinter.. Jag hade också hört att det skulle bli SNÖ tillochmed, så jag håller hårt i duntäcket, fast fönstret är försiktigt på glänt.
Det här med Kents låt.. Ja, allas vårt ansvar.. Om vi blundar är vi ändå en del av det hela. Och den som tiger, samtycker. Eller typ.
Have a nice day, lovely Magda!

magda sa...

Jag tänker ungefär som du, Terttu. Vi är alla en del av och ansvarar för... livet. Vårt allas.
Ha en skön och fin dag, du också!