måndag 31 mars 2014

allt detta hat

Det enda negativa jag kan komma på med måndagsmorgnar är att jag är så trött. Och inte blir det bättre av att ha flyttat fram klockan en timme och därför egentligen ha tvingat upp mig en timme tidigare än vanligt. Men jag antar att jag acklimatiserar mig snart. Om inte annat på lördag.

Samtidigt är det en fin morgon som lovar en bra dag. Frosten ligger vit på taket till grannens fantastiska, svarta Mustang men det kommer snart att tina upp och jag tror på... värme. Det får bli en skön långpromenad efter jobbet!

Våld i fopollsvärlden. Jag är inte förvånad, bara ledsen att det inte för länge sedan tagits hårda tag mot detta. Ja! GÖR som i Storbritannien! Stryp möjligheterna till huliganvåld så mycket det bara går! Bort med ståplatser! Bygg om strukturen utanför arenorna! GÖR det som behövs. Visserligen har huliganers våld inget med kärlek till det egna laget att göra utan med hat mot ett annat och ingenting alls med sporten utan mest med att VILJA VÅLD - men klubbars och myndigheters flathet gör att det nu är nödvändigt att ta i. Ordentligt. Att en människor nu fått sätta livet till, och att barn förlorat sin pappa, är så jävla sorgligt. Det finns mer jag vill säga om det, men jag väljer att stanna här.

Vad har jag annars på agendan idag? Hmm... förra veckans två miljoner prov att rätta har nu sjunkit till i runda slängar sjuhundratusen. Jag har en pedagogisk nöt att knäcka - och prata med min chef om. En studiedag har vi också, den här veckan, liksom lite annat smått och gott i form av möten och liknande. Jag lär helt enkelt inte ha några som helst sysselsättningsproblem!

Men nu ska jag koncentrera mig på en andra mugg av Byns bästa och ladda för dagen som redan är här!

Inga kommentarer: