lördag 12 mars 2011

jobblördag

Idag är det Speaking Exam i CAE- och BEC-kurserna. Vi har helt externa examinatorer (native speakers) så min roll är bara att larma av, låsa upp, serva lite, peppa elever och i övrigt inte särskilt mycket. Jag lyssnar på radio, läser DN, sorterar lite grejer och funderar på nästa veckas lektioner. Inte jätteroligt, men inte heller urtråkigt. Mittemellan, bara.

Mannen är, enligt rapport, i full gång med golvslipning i Huset. Jag vill också! Men jag hinner nog vara med, ändå. Och sedan ska vi måla! Vittvittvitt! Jag tänker att vi (jag) ska grunda köksluckorna också. Om vi sedan hinner, och orkar, kanske vi kör något litet flyttlass? Bokhyllor och böcker, till exempel? *hoppas*

Jag lyssnar förresten inte enbart på radio. Jag försöker också följa nyhetsrapporteringen kring jordbävningen/tsunamin i Japan och vad som händer kring kärnkraftverket Fukushima 1. Tidigare på förmiddagen inträffade en stor explosion där och ännu har man inte fått veta något om läget där. Bäst bevakning - eller användargränssnitt? - har Al Jazeera, BBC och föralldel CNN.

Om en och en halv timme slutar min arbetsdag. Då ska jag gå hem och plocka ihop en lunch och ta med mig till Mannen. Nu ska jag fylla på min kaffemugg och ta och skriva i en av mina andra bloggar.



Emmaboda 12 mars, 2011

Inga kommentarer: