måndag 21 mars 2011

måndag

Nu bor jag här! I mitt Hus! Helgen var galet intensiv. I lördags klev vi antagligen upp tidigt och började bära och greja. Jag skriver "antagligen tidigt" eftersom ingen av oss kollade klockan när vi klev upp, utan först när vi var inne på att forsla lass nummer två och då konstaterade jag att klockan bara var lite före nio... Halv två var vi helt klara med rubbet. Sedan pysslade vi var och en med "sitt". Mannen monterade skåpsluckor i köket och satte dit de fräcka knopparna medan jag började tömma lådor. Annhelen och Jocke kikade förbi en stund under eftermiddagen och det blev en kort kaffepaus. Sedan grejade vi vidare. Sent i säng. Galet sent. Men då var alla mina böcker på plats (bokstavsordning!) liksom CD:na.

Upp tidigt på söndagen. Mera packa upp och dammsuga i omgångar. Mannen fixade med lite nya eluttag och sånna goa grejjer. Frampå eftermiddagen var allt klart. Ja, inte tavlorna, förstås. De tar sin lilla tid av eftertanke och känsla. Men annars är allt på plats!

Livet går vidare.

På jobbet kvart i åtta för att gå igenom och skicka iväg fredagens examenspapper. Och så RU-samtal med chefen. Det gick fint. Löneförhöjningarna är dock löjliga - men det är ju samma för alla.

Jag är hemma en kort sväng nu för att ta emot en försändelse som körs ut med lastbil. (Och den kom just nu...) Fönsterbänkar till vardagsfönstren. Så nu ska jag tillbaka till jobbet igen.

Tjingeling!

Inga kommentarer: