söndag 27 mars 2011

öppet hus

Inte bara ett utan två fikabesök på samma dag! När jag och Mannen varit och kollat ifall loppisen på Folkets Hus var något att ha (och det var den inte) dök Erica förbi på kaffe med blåbärsmuffins, husesyn och prat. Najsigt! Och lite senare kom Catharina och fikade hon också. Mera blåbärsmuffins! Vilken tur jag bakade dem igår. Kanske får bli min nya helggrej? Bakning och öppet hus? Ganska trevligt, if you ask me! Jättetrevligt, till och med.

Annars har dagen varit småpyssligt lugn. Mannen har gjort ett snickarpyssel och jag har hängt tvätt och hållit öppet hus. Nu är Mannen hemma hos sig, för att förbereda en tuff vecka, och jag rundar av helgen på egen hand med sista avsnittet av Downton Abbey, på SVT Play. Galet bra serie som nu tyvärr är slut, alltså, och det verkar inte finnas någon mer säsong. Än.

Min vecka blir ganska full den också. Men inte så mycket jag kan, eller behöver, förbereda.

Kanske skulle laga mig en mugg te?

2 kommentarer:

ANNA sa...

Joooo.. om du kollar på IMDB så står det uppradade avsnitt för en säsong till :) så det finns (tror dock något till ska spelas in för nästa säsong ska vara komplett) MEN! läs bara rubrikerna å siffrorna, det finns nämligen spoilers där... fast när/om SVT sänder dem, det vet jag inte. Men det kan ju knappst låta bli :)

Jag har då råkat läsa huvudgrejen med denna säsongs sista avsnitt... suck! jag fattade inte riktigt vad jag läste förrens sista meningen... rackarns... well well, jag ska se avsnittet på SVT Play nu innan jag går och lägger mej. Bästaste sättet att avsluta veckan på, en stor balja te och ett DA-avsnitt.

magda sa...

Jo, jag såg det sedan! Att det blir mer, alltså! Underbart!