lördag 18 februari 2012

storstadsdag in the making

Nu har jag fått i mig första muggen kaffe. Matilda också. Dagen kan börja!

På programmet står någon enklare frukost att intas på något ställe längs vägen mot Centralen. Matilda ska möta upp med en kompis och jag ska vidare med pendeln - så småningom - till Mässan där jag och Malin ska gå på symässan. Jag ser fram emot trevligt samtal med efterlängtad vän, skön inspiration och kanske något kul garn- och/eller stickfynd!

Framåt eftermiddagen ska jag och Matilda återträffas för att äta en god middag. det är krogveckan i Stockholm men tyvärr är vi sent ute och Seikoen, där vi helst velat äta två rätter för 200, är tyvärr fullbokat. Tyyypiskt när jag liksom ställt in mig på japanskt (och då inte sushi utan helt andra godsaker). Men vi hittar nog något annat gott och mysigt!

Jag är lite sur på min SGSII - eller snarare på mig själv? - för att jag inte begriper hur jag kan byta så att Bloggerappen jag installerat kopplas till bloggen här, i stället för mitt vanliga googlemailkonto. Hade jag fattat hur jag ska göra hade jag ju kunnat blogga via telefonen och hur attans fiffigt hade inte det varit? Vavava?

Måste försöka igen. Och igen. Skam den som ger sig. Typ.

(Och jag har Du Hast i skallen precis hela tiden... och öronen känns som om de vore flådda inuti. DÄM så orutinerat att gå på konsert utan riktiga öronproppar.)

Inga kommentarer: