måndag 24 februari 2014

¤#%=)(&%iks9fnhp8&/)=/(=

Målning från Qajar-dynastin, Iran.
Men ÅH! HELVETES ALLA GLÖDHETA SMÅDJÄVLAR OCH FAN OCH HANS ***SUGANDE MORMOR! Jag tänkte avstå långpromenaden ikväll enbart för att jag 1, skulle aska/sota ur pannan därför att jag 2, skulle ta in en pall pellets SOM SKULLE LEVERERATS IKVÄLL. Men det KOM ingen jävla förbannad pellets och när jag då tänkte åtminstone förbereda pannan för ny omgång då har den *beeeeep* service*beeepen* dragit åt två skruvjävelmojänger SÅ INIHELVETE JÄVELHÅRT ATT JAG INTE FÅR UPP DEM ENS MED EN ****ig HOVJÄVLATÅNG!!!!! AAAARRRGGGGHHHH!!! HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATA GREJER SOM BRÅKAR!!! 
BRÄNN! SKÖVLA! SPRÄNG! 

Så jag drog på mig gåskorna och tog en 45-minuters kvällspowerwalk och gick sedan inom affären och köpte lite middagsmat. Men jag var så fruktansvärt arg att jag knappt kunde gå och det dunkade hårt där ögonbrynen hade mötts OM jag hade haft en unibrow.

Nu har jag dock lugnat mig (jämfört med tidigare, åtminstone) men jag har huvudvärk och imorgon bitti ska firman få skicka hit någon för att ta loss de där skruvarna och jag tänker FAN inte säga tack.


2 kommentarer:

ming wan lee sa...

här krävs mer än en sträckt rygg och hög hakföring för att må bra… men TACK för kvällens garv ;)

magda sa...

Erhm... det bjuder jag på. ;)