lördag 15 februari 2014

stillsamma planer

Young beauty and cat.
Ogata Gekko
Sitter vid mitt köksbord. Nybryggt kaffe i en stor mugg. Tända ljus och Lundströms bokradio på P1. Ute faller lite glesa snöflingor. I källaren mullrar pannan.

Jag har sovit så länge och så tungt att det nästan är läskigt. Tror jag kan ha somnat vid halv elva. Vaknade strax före åtta. You do the maths

Idag blir det vilodag. Första på veckor. Ingen träning idag. Greja här hemma. Åka ner till affären och köpa hem tung låda med kattsand och en stor påse kattmat. Vika tvätt. Titta på damernas stafett. Ta fram resväskan och packa lite lättsamt. Inte glömma bok (Neil Gaimans The Ocean at the End of the Lane), musik (i telefonen) och stickning (tar med råckenrållvantstickningen). Så småningom ta tåget upp till Stockholm och Malin där.


Three cats.
Katsushika Hokusai

Jag tror jag ska ta en bloggpaus några dagar. Orkar nog inte dra med laptopen. Eller... äh, jag får se. Jag kanske använder Instagram lite mer. Kan blogga med telefonen också, men det blir något märkligt raster över bilderna jag lägger upp då. Men jag ska ta med riktigt sköna skor för om det är något en ska göra när en är i Stockholm så är det att... gå. Massor. Världens bästa och finaste promenadstad?

2 kommentarer:

ming wan lee sa...

önskar dig en alldeles underbar och skön vistelse! tag en sak i taget, och glöm inte bort dig själv :)

magda sa...

Tack! Jo, det blir en del egentid - och det ser jag fram emot!