fredag 6 augusti 2010

färdig

Nu är jag färdig med det arbetsbeting jag gav mig i början av veckan. Mycket skrivande har det blivit men nu kan jag inte göra mer. Det som återstår är dels att fixa med en publiceringsrättighet på en av plattformarna (och det måste jag ha hjälp med, så det får snällt vänta tills de andra lärarna drar igång den 17:e) och dels lite tankar och grovplanering kring mina grupper. Men för att kunna ordna med det behöver jag ju klass- och grupplistor och de verkar inte vara riktigt klara än. Åtminstone finns det inte åtkomst till dem. Too bad... ;-)

Jag kollar yr.no och festivalvädret i Wacken ser helt åkej ut! Skönt för Linus, Johanna och kusinen Anton. Troligen också för ytterligare typ 40000 andra festivalare. Och speaking of festivaler... Sonisphere... Verkar som om nästa hela bekantskapskretsen ska dit... Oh well... vad är väl en bal på slottet... *snivel* Om jag nu ändå ska till Ståkkhålm kunde jag ju tajmat det liiite bättre...

Resten av dagen blir det fika med min käraste och lite allmänt Fin Fredagskänsla. En av sönerna ska ha fest i trädgården med kompisarna och vi har rest partytält och Mannen har donat och hjälpt till en hel del med andra praktikaliteter. Medan ungdomarna festar loss tror jag vi ska bara softa, kanske kolla någon film eller så och i största allmänhet bara ha en vilsam och Fin Fredag. Halsbrännan från förra helgen har hållit sig borta och jag lurar på om jag skulle våga mig på ett glas vin, ändå. Annars får det bli en smaskig Caol Îla. Det funkar alltid!

Om jag kanske skulle "lura" med mig Mannen på en liten middagslur? Men först: resten av veckans avsnitt av In Treatment! Och stickning! Idag ska den röda korven bli klar!


Björkeryd 6 augusti, 2010

3 kommentarer:

Lilla gumman. sa...

Vet du vad? Om du inte lägger upp en bild på den dära röda korven snart så kommer jag bli galen!

Fru Myrkheimr sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Fru Myrkheimr sa...

Oj, vad är det på Wacken som drar? Tycker det är för trångt där, men jag ser fram emot din recension sen.
Vi far lite längre söderut, till Party.San i Bad Berka/Weimar, och vädret där blir nog lite mer moderat enligt yr.no.