måndag 30 augusti 2010

solsolsol!

Det har varit ganska kallt i natt. Enligt termometern 4 grader, som lägst. Men när jag tassade upp för att sätta på kaffet och ta en dusch strax efter sex var kakelugnen fortfarande varm, när jag la handen på den sådär lite i förbifarten. Det var en sådan kväll igår; vi satt ute och åt men när solen sjönk utom synhåll blev det fort kallt och vi gick in och tände ljus och kakelugn och satt sedan i soffan och slökollade lite både på teven och på månen som steg så snabbt och vackert över skogsbrynet på andra sidan sjön.


Min väg till jobbet gick genom grönskande skogar och längs sjöar där dimman lättade i morgonsolen. Jag har inte tid att stanna och kliva ur bilen och andas den klara, sköna luften - men jag tar in det ändå. Och blir varm och glad inuti. Hösten kan vara precis hur fin som helst. Verkligen.

Nu sitter jag på jobbet, dricker en mugg kaffe och strukturerar upp min dag i huvudet. Bara en lektion idag, men desto mer som måste planeras och förberedas inför resten av veckan. Det jag ska börja med är dock mest nöjesrelaterat; jag ska sätta upp ett litet anslag i personalrummet för att annonsera uppstarten av vårt stickcafé!


Emmaboda 30 augusti, 2010

4 kommentarer:

Lilla gumman. sa...

Nu ska jag leka Kommandora och kräva medlemskap i stickcaféet! "Inspirera flera!" tycker jag konceptet ska heta. Ta bilder av det ni gör å kasta upp det på nätet så vi utvandrare kan följa med :)

magda sa...

Vilken bra idé! :)

Lilla gumman. sa...

Jag ÄR bra! Ibland!

magda sa...

Ofta!!!