söndag 22 juni 2014

i valet och kvalet

I min jakt på nytt batteri/ny telefon åkte jag till Kalmar igår eftersom Telenors kundtjänst bedyrade att de skulle ha öppet sin butik i ett av köpcentren där. Det hade de inte. Men det blev lite trevligt ändå eftersom jag plockade upp Annhelen på väg dit. Efter oförrättat ärende tog vi en mysfika. Sedan körde jag ner till Vissefjärda där det ryktades att det kanske skulle finnas en laddare till en gammal vedeldad telefon jag hittade i kökslådan. Tyvärr passade den inte - det slog på någon hundradels millimeter.

Jenny & jag på Hasslö, förra sommaren!
Jag är verkligen beroende av min mobiltelefon. Andra kan raljera om det om de vill, men jag har ju ingen fast telefon. Mobilen är min länk till yttervärlden. Jag kan inte nås eller nå om den är ur funktion. Skajpa funkar ju, men bara om den en vill, eller behöver, prata med är uppe och Facebook är en vinglig samarbetspartner in times of need. Idag ska jag köra ner till Karlskrona och köpa mig ett nytt batteri, eller kanske rentav en ny telefon. Jag har egentligen bestämt mig för en Samsung igen, men Matilda & Mike tycker iPhone så vi kan facetajma. Fast så gott som alla jag känner, som har iPhone, har haft bekymmer med dem och bekymmer vill jag helst undvika. DÄM vad jag inte gillar den här typen av pest- eller koleraval.

Butiken öppnar inte förrän elva så jag har hunnit ta mig en "löptränings"-runda nu på morgonen. I SOLSKEN! (ni får tro mig på mitt ord eftersom jag, av förklarliga skäl, inte kunde ta någon fin bild med grönska och fågelsång). Det känns fortfarande bra med mitt knä och det är så himla roligt! Om allt går planenligt kan jag springa en halvtimme och/eller en halvmil innan jag börjar jobba igen, i slutet av sommaren!


Inga kommentarer: