onsdag 1 juni 2011

buss på!

Tidig morgon här. Soligt, men blåsigt. Fiskmåsarna far som vantar genom luften. Jag, Roland och vår lokale kollega Patrick ska ta med teknikklassen till Plaxton för att bland annat se hur en riktigt fin långfärdsbuss blir till. Jag tror faktiskt att det kan bli roligare än det låter! Tillbaka i Scarborough ska vi besöka Sixth Form College och våra elever ska få en dubbellektion i general studies - ett ämne som vore mycket intressant att ha på schemat även hemma. Resten av dagen spenderar vi som vi vill och förutom att jag ska gå och snoka efter lite böcker och annat värt att shoppa (fler böcker..?) så ser det ut att också bli en lite mer spektakulär skattjakt. Mer om den ikväll!

Kaffe har jag redan druckit, men strax är det frukost och då ska jag häva i mig lite mer. Man kan säga en hel del om kaffet här, men inte att det är särskilt starkt eller ens gott. Men det duger i krig.

Jag försökte hitta några bra klipp med gårkvällens bluesband, på Youtube, men det var mest bara skrammel. Hur kul är det för band egentligen när entusiaster bara lägger upp kassa filmer? Och varför gör man det?

Inga kommentarer: