söndag 5 juni 2011

this & that

Igår satt vi inne mest hela dagen och muntade våra elever. Det är otroligt vad en veckas vistelse kan göra för språklig utveckling och dito självförtroende! För att inte tala om vad som händer i elevgruppen. Att se hur de bondar och hur nya vänskapliga konstellationer uppstår är fint att se. Igår kväll var det högvatten så de kunde inte spela fotboll eller kasta frisbee på stranden. I stället tog de sig för (alla!) att gå och bowla i stället. Ett guldgäng som jag är stolt och glad att få arbeta och resa tillsammans med!

Idag är det lite "ledigt" på förmiddagen. Sedan blir det lunch i utkanten av Scarborough tillsammans med arrangören vi samarbetar med, en guidad tur vid Scarborough Castle och så Sir Elton John på The Open Air Theatre. Efter konserten får vi hasta till elevdiscot som Club England anordnar och därefter vill chefen på CE träffa oss på en pub. Lång dags färd mot natt, känns det som. Men allramest bara roligt, ju!

Mindre roligt är att jag håller på att få förkylningen från helvetet. Halsen svider och jag tror jag har feber. Tur jag tog med mig Panodil.

Igår var vi i tidningen, förresten. Scarborough Evening News. Jag försökte hitta artikeln och bilderna i nättidningen, men lyckades inte. Snygga var vi i alla fall!

Månne det blir lite skattletning idag, också? Jag har spanat in ett ställe. ;-)

1 kommentar:

Jajja sa...

Det låter verkligen som en underbar resa på många sätt, kul!

Vi passa på att önska dig välkommen in i den fantastiska världen geocaching!

Kram