fredag 27 september 2013

let the sunshine in!

Dagens lilla fredagsglädjeämne
Det glesnar lite försiktigt i asken utanför mitt köksfönster och det var minus tre komma sex grader, när jag kollade termometern strax efter sex. Det innebär att jag måste skrapa bilrutor innan jag kan köra till jobbet. Jo, men jag tar bilen idag. Det är kallt om benen, ju.

Nä. Ba' skoja'. Jag ska köra till bilbesiktningen direkt efter jobbet och alltid sparar jag några minuter i den änden av dagen om jag gör så här. Jag hoppas att gamla Bettan går igenom utan mankemang. Annars kommer hon nämligen att bytas ut och det tvärt.

Annars är det ju fredag, igen. Det är ju det jag säger... arbetsveckorna känns kortare än helgerna. Mycket skumt. Idag skippar jag det svarta till förmån för lite färgglatt... brunt. Jag har en tanke för mina lektioner och mitt liv känns ganska behagligt, i största allmänhet. Mitt liv. Andras är inte alltid lika trivsamt, men det får bara lov att komma mig nära till en viss gräns. Jag varken kan, eller vill, ta hela världens lidande på mina axlar. En del borde jag dock palla...

Begrundandes detta fyller jag nu på kaffemuggen och förbereder mig för arbetsdagen.

Eders [något morronsega],
-M.


Inga kommentarer: