måndag 23 september 2013

visa mig!

Det går bra nu. Går ut i solskenet efter arbetsdagen för att träffa Erica på fika. Idag valde vi... det andra fiket. Mysfaktorn får inte underskattas i cafésammanhang [heller]. Nästa gång får det allt bli Konditori Fenix, igen. Men det är trivsamt att ses och sitta där och småprata. Mycket vildsvinssnack blir det, då de otäckingarna saboterat hela Ericas trädgård. Om en inte vill minera kanske det går att gräva ner strykninpreparerade äpplen där de eländiga grisarna brukar böka, föreslår jag. Erica vill dock, helt förståeligt, att annat vilt som exempelvis rådjur och äppelälskande älgar ska leva.

I min brevlåda ligger en avi för en rekommenderad försändelse. Avsändare: The Royal Embassy of Saudi Arabia. Jag skyndarskyndar ner till hittepåposten på Konsum för att lösa ut avin. Expediten är samma som jobbade häromdagen när jag förfrankerade ett kuvert just för att kunna få mitt pass/visumet hitskickat. Hon ser hoppfull ut, hon också. Jag river upp kuvertet direkt och blir så lättad när jag ser att passet ligger där, försett med visering och stämplar. Nothing can stop me now! WOHOO!


Bästa grejen som snurrat på Facebook idag är det här. Hur attans fiffigt är det inte med en telefon som faktiskt har utbytbara delar för alla oss som är totalt ointresserade av att vara först med det sista i mobiltelefonväg, baföratt. Och som tycker det är läskigt med ett växande berg av kasserade teknikprylar - för att inte tala om vad det "kostar" att tillverka dem... Jag är med i thunderclap'en också! Inte för att detta är vad jag skrev om i morse, men det gör ju knappast någon skada. Ungefär som Meatfree Monday - också en såndär himla megaenkel och självklar grej att göra för allas vår miljö.

Det låg förresten ett litet paket, från Record Heaven, i lådan också.Medan jag ändå har flyt bokar jag besiktning för bilen också. Tänk att jag alltid ska vara ute i sista minuten. Körförbud fr o m nästa tisdag. Men jag får mig en tid på fredag. All's well that ends well.


2 kommentarer:

Cuby sa...

Cressida-skivorna ska man ha! Gissar att de kommer att gå varma i många veckor framöver!

magda sa...

Helt rätt där, Cuby!