torsdag 20 maj 2010

somrigt

Sommar är det inte än, men det är somrigt. Efter arbetet nere på Kockum Fritid i västra hamnen gick jag ner mot havet och strosade lite som en slags förlängd hemväg. Solen värmde gott och ganska snart fick jag ta av mig den tunna jackan och gå i bara tishan. Väl "hemma" på hotellet slängde jag bara in mina grejer och bytte jeans och sedan gav jag mig ut på lite mer promenixande. Det går ju liksom inte att bara sitta inne och trycka när det är så fint och skönt ute. Och jag mår gott av att röra på mig ordentligt. Dock längtar jag efter min cykel nu. Det får allt bli minst en långrunda till helgen.

Jag längtar efter min käraste också. Betydligt mer än jag längtar efter cykeln, såklart. Jag önskar inte så mycket att han vore här som att jag vore där. Men i morgon träffas vi igen. Han kommer faktiskt ner hit och hämtar mig. Vi tar säkert en promenad och äter något gott, kanske på någon uteservering, innan vi ställer kofångaren mot Blekinge igen.

Jag har ändå bra dagar här. Jag ser det som kompetensutveckling. Att arbeta så fokuserat kring bedömning och betygssättning med en så erfaren gammal räv som examinatorn här är mycket intressant och roligt!

Nu ska jag i nämnd ordning duscha, ringa Mannen och sedan kolla Babel innan jag släcker och sover. Jag är trött.

2 kommentarer:

pärlbesatt sa...

På tal om kompetensutveckling tänkte jag på dig när jag läste en bokrecension idag i DN.

Ska se om jag hittar länken, hold on...

http://www.dn.se/dnbok/bokrecensioner/christer-hedin-islams-historia-tro-och-traditioner-genom-tiderna-1.1108433

magda sa...

Tack! Den ska jag kolla upp!