fredag 13 maj 2011

ruttet

Something is rotten in the state of Denmark (Hamlet akt 1, scen 4). Åtminstone pågår det skumma saker med Blogger. Dels har jag inte kunnat skriva, eller läsa eventuella kommentarer, sedan igår kväll och dels har inläggen från igår försvunnit? Nå. De återkommer säkert.

Jag tror jag jobbat femtio timmar den här veckan. Det känns. Jag hade tänkt klippa gräset efter jobbet idag, men lyckligtvis var det lite för blött fortfarande, efter ett par rejäla skurar under eftermiddagen. Så jag hällde upp ett glas vin, tog med mig en bok och njöt av en stunds kvällssol på altanen. Njutbart.

När jag tyckte vinden blev lite väl sval drog jag mig inomhus och slog mig ner i soffan, i stället. Här tänker jag stanna tills jag går och lägger mig. Teve har inte mycket att erbjuda så antingen ägnar jag mig mestadels åt att bara vegetera, eller så kanske jag läser något hyfsat seriöst. Eller somnar.

Jag har ett disigt minne av att ha tackat ja till något spännande på det som vanligen kallas "höstlovet" men som för lärare innebär tre dagars kompetensutveckling. De där tre dagarna kan ibland ha ett något tveksamt innehåll, till kompetensutvecklingen sett, men kanske blir det jag ska delta i ett undantag? Jag får återkomma med detta. Så småningom.

Förresten... Jag kanske skulle kolla in The Rutles? Det var ett tag sedan.



Alla andra tributeband kan slänga sig i väggen. Bättre än så här blir det inte!

1 kommentar:

Caligula sa...

Blogger låg nere. När jag skrev min Sommar med Wiehe-grej fick jag spara som Wordsdokument tills det började funka igen. Extra farligt när den slutar spara...