fredag 14 januari 2011

it's all in a day's work

Vilken dag. Jag har varit ett under av effektivitet och ändå bara haft det gott! Innan jag gick till jobbet packade jag ihop mina grejer så jag inte skulle behöva köra hemom innan färden söderut, mot Blekinge. Lektionerna har känts just så som jag tänkt dem och idag hann jag äta lunch med kollegorna (vilket inte alltid funkar på fredagarna).

Efter jobbet var jag och hälsade på Lillkillen (som jag är god man för). Jag drack kaffe med kvinnorna och pratade med pojken om skola och fopoll och pulkor och kompisar och innan jag gick fick han ett litet paket (ett litet album, samlarkort och sånt - fopollsrelaterat). Sedan for jag direkt till Huset och där skrevs det köpekontrakt och gjordes upp om avslut och tillträdesdatum och det är märkligt hur lugn jag känner mig när jag sitter där i mitt hus... Varje gång jag är där faller ett lugn över mig.. det känns som Hemma, helt enkelt.

När allt var påskrivet drog jag till träningen och sedan körde jag söderut, via bokhandeln där jag inköpte, skrev och postade (fast lådan står iofs utanför Konsum) ett grattiskort till en kär väninna som fyller 40 på måndag. Presenten får hon utportionerad det närmaste halvåret.

Och nu har jag ätit en god middag, lyssnat på kakelugnssprak, sett På spåret, nattat Mannen (fast han är egentligen rätt självgående), fejsbokat och skickat över 53000 kronor i handpenning för huset, via nätbanken. Det börjar bli dags att sova, tror jag.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dagsintag:1448 kcal
Dagsuttag i form av träning/motion: 685 kcal
TOTAL: 764 kcal/1300
Känsla: ett inre lugn

2 kommentarer:

Anonym sa...

Köpt ett hus! Grattis! Det kommer att gå så bra så!

magda sa...

Tack, tack, tack!!! :)))