tisdag 2 november 2010

senil

Efter en lång och ganska krävande arbetsdag (med bjudlunch bestående av en mycket god fisksoppa med saffran!), som jag tänkte skriva lite mer om i en annan blogg jag har, gick jag bort till Rosikas salong och hade sådan tur att det inte var någon kö alls på drop-in'et utan jag blev klippt direkt. Jag köpte en förpackning intensivtoning också och medan jag tog på mig jackan och sjalen la jag kartongen på hatthyllan och tänkte att "nu får jag inte glömma den" och ändå var det just det jag gjorde; glömde den alltså. "Senil" är mitt mellannamn, tror jag. Och jag som hade tänkt fixa i färg nu ikväll. Attans.

Å andra sidan är detta Byn och jag vet att när jag kvistar förbi salongen imorgon, på lunchen, så har någon av tjejerna där tagit hand om färgen åt mig.

Sedan gick jag hem och var snygg i håret en stund och efter att ha scramblat lite eggs tog jag bilen och körde ut till Catharina för en fika och lite mysigt snack. Regnet hällde ner (så där rök min fina frisyr bara på den korta biten över parkeringen) och det var givetvis kolmörkt. Det är något glapp i belysningen till instrumentbrädan och vanligen är den också kolmörk, men mirakulöst nog tändes den ikväll, vilket underlättade. Är det förresten någon mer än jag som kan dra ur nyckeln ur tändningslåset medan bilen är i gång? Ganska coolt som partytrick kanske, men antagligen alarmerande ur någon annan synvinkel...

Inga kommentarer: