onsdag 24 november 2010

snö

Jag är duktigt trött idag. Jag somnade i god tid och har sovit gott, men känner mig inte alls utvilad. Det goda kaffet hjälper upp det hela något, men inte tillräckligt. Troligen vaknar jag dock ordentligt när jag promenerar till jobbet.

Temperaturen sjönk fort igår kväll och nu är det frysgrader ute och snön ligger fint på tak och gräsmattor. Träden utanför mitt fönster vajar betänkligt så jag antar att det blåser rätt rejält. Det är skönt att ha så nära till jobbet då. Samt ett gott förråd av varma halsdukar och vantar.

Min dator svajar betänkligt. Jag trodde inte jag skulle få igång den alls idag. Jag får ta tag i det där med ny maskin, tror jag. Johanna tyckte dock inte att jag skulle köpa en sådan där pyttegrej. Hennes kompisar, som har sådana, har mest bara bekymmer med dem. Hmm... jag får se. Tänker mest på att jag ju lever lite i kappsäck och att det vore skönt med lite lättare bagage.

Onsdag idag. Det betyder, som vanligt, att det är fullt ös medvetslös. Fast idag ska jag se till att hinna dricka kaffe, i alla fall...

(Nej, så här mycket snö har vi inte än... bilden är från en promenad i Sköndal förra vintern!)


Emmaboda 24 november, 2010

Inga kommentarer: